Opskrift på grillet pære Belle Hèlene
SPONSORERET indhold

Grillet pære Belle Hèlene

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Udnyt de sidste gløder til en dessert med mums-effekt.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
01. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

4 pærer
1 spsk neutral olie
100 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde

Tilbehør: vaniljeis og 100 g hakkede valnødder

Sådan laver du grillede pære

1. Halvér pærerne og smør dem ind i olien. Du skal ikke skrælle dem. Læg dem med skærefladen nedad på grillen og grill i 10-15 min ved middelhøj varme. Du kan evt. komme låg over grillen, hvis du har en kuglegrill.

2. Bræk imens chokoladen i stykker og kom den i en lille kasserolle. Kom fløden i og sæt gryden direkte på grillristen. Smelt chokolade og fløde sammen under omrøring til en tyk chokoladesauce.

3. Servér de grillede pærer med en kugle vaniljeis, varm chokoladesauce og drys med valnødder.


Se også opskrift på Grillede, marinerede svampe med gedeost.