SPONSORERET indhold
Grillet pebersalsa
4 personer
Ingredienser
2 store røde peberfrugter
2 store gule peberfrugter
1 spsk. olivenolie
2 tomater
½ rødløg
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk. tabascosauce
evt. 1 spsk. hakkede saltede
kapers
saft af 2 lime
evt. 1 spsk. friskhakket persille
1 tsk. salt
- Halver peberfrugterne, og fjern frø, hvide hinder og stilke. Læg peberfrugterne på en rist over en bradepande, og pensl dem med olien. Grill peberfrugterne under ovngrillen i ca. 10 min., til de er brændte og bobler op. Køl dem af, og pil skindet af. Hak peberfrugterne groft, og kom dem i en skål.
- Skær tomater og rødløg i små tern, og bland dem med peberfrugterne og de øvrige ingredienser. Lad gerne salsaen trække i køleskabet en times tid.