Opskrift på grillet tun med sommersalat
SPONSORERET indhold

Grillet tun med sommersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemmere og mere sommerligt bliver det ikke.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
26. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

Sommersalat:
4 radiser
4 grønne asparges
50 g friske ærter
1 potte brøndkarse.

100 g feta
1 dl yoghurt
1 spsk olivenolie
1 grønt æble
1 dl pesto, basilikum

400 g tun i fire bøffer
1 spsk olivenolie
salt
sort peber

Tilbehør: kartofler eller brød.

Sådan laver du grillet tun med sommersalat

Snit radiser og asparges i tynde skiver og bland dem sammen ærter og karse.
Blend feta med yoghurt og 1 spsk olivenolie og smag til med salt og peber.
Skær æblet i tynde skiver og derefter i tynde lange strimler og vend det forsigtig med pesto.
Smør tunen med olie og krydder godt med salt og peber.
Grill tunen på en meget varm grill i 1/2 minut på hver side.

Anret tunen med fetacreme, pesto og sommersalat og server med nye kartofler eller brød.


Prøv også grillet brød med varmrøget laks