Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 10 min.
Grill-tid: 10 min.
Pastasalat med blomkål (kan serveres både kold og varm):
500 g tørret pasta (f.eks. penne)
2 tsk groft salt pr. liter kogevand
1 blomkålshoved (buketter)
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 bundt bredbladet persille (hakket)
2 spsk purløg (klippet)
salt og friskkværnet
peber
- Tænd grillen. Sæt vand over og kog pastaen som angivet på pakken. Tilsæt blomkålsbuketter de sidste 4 min. af kogetiden.
- Lad vandet dryppe godt af. Rør dressingen og bland den med pasta og blomkål. Smag til med salt og peber.
- Grill pølserne på alle sider ved middelgod varme (ca. 10 min. i alt eller til de er lige ved at sprække). Vend med en pincet eller to gafler.