Grillspyd
SPONSORERET indhold

Grillspyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sommeren er lig grillmad, her i form af lækre og sprøde grillspyd.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 20 min.
Grill-tid: ca. 15 min.
12 grillspyd af træ (læg dem i koldt vand mindst en halv time. Så brænder de ikke, når de kommer på grillen)
ca. 350 g mørt oksekød (tern)
1/2 squash (tern)
100 g cherrytomater (evt. røde og gule)
500 g kartofler (kogte)
2 tsk olie
salt og friskkværnet
peber
evt. 1/2 portion tomatchili-marinade (se opskriften længere nede)
1 citron (halve)

  1. Tænd grillen. Fordel kødet på 4 spyd. Sæt squash og tomat på 4 andre spyd og kogte, pillede kartofler på de resterende 4 spyd.
  2. Det er lettest at styre, når kød og grønsager er på et spyd for sig. Pensl de fyldte spyd med olie og krydr med salt og peber eller smør tomatchili-marinade på.