Ingredienser
Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill)
Stegetid: ca. 20 min.
Kødet er fryse-egnet
ca. 600 g havtaskefilet (hale, eller anden fast hvid fisk)
2-3 spsk olivenolie
2-3 røde snackpeberfrugter (eller andre peberfrugter, stykker)
2 citroner (halve)
2-3 tsk saltede kapers (eller evt. 1 spsk syltede kapers)
salt og friskkværnet peber
Tilbehør: grøn salat og brød
- Tænd grillen mindst en halv time før, der skal grilles. Skær fiskekødet fra benet. Fjern evt. hinder og skær fisken i stykker på ca. 3 x 3 cm. Vend dem i olie og sæt dem på spyd. Steg på alle sider ved høj varme på en grillrist smurt med olie sammen med stykker af peberfrugt og halve citroner.
- Sæt grillristen ned og steg videre ved middelvarme, til fisken er gennemstegt, og citroner og peberfrugter er møre. Krydr med kapers og evt. lidt salt og peber.
- Nyd spyddene varme med salat og brød.