Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
1 kyllingebryst
2 svinekoteletter
2 lammekoteletter
2 grillpølser
1-2 grønne squash (tern)
Marinade:
2 fed hvidløg (knuste)
1 spsk rosmarin (finthakket)
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt og peber
Salat:
1 spidskål
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
250 g cherrytomater (halve)
mynte og persille (hakket)
- Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden. Lad dem stå og trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
- Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber. Vend tomater og krydderurter i.
- Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen i ca. 6 min. på hver side.