”Grimme og gode” (Brutti e buoni)
SPONSORERET indhold

”Grimme og gode” (Brutti e buoni)

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Italienske marengskager med mandler, der kan serveres til bl.a. is. Også velegnede som en sprød mundfuld til kaffe.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
27. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(16-18 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
2½ æggehvide (2 bægre pasteuriserede)
100 g sukker (1½ dl)
1 tsk vaniljesukker
75 g mandler (grofthakkede)

  1. Rist mandlerne på en tør pande, til de er let sprøde.
  2. Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen sammen med vaniljesukker. Vend mandlerne i.
  3. Kom med en spiseske marengsmassen på bagepapir lagt på bagepladen. Kagerne skal have størrelse som bordtennisbolde.
  4. Bag dem ved 130-140 grader i ca. en halv time, eller til de er sprøde og tørre.