Grissinier
SPONSORERET indhold

Grissinier

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
01. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

10 g gær
2 dl lunkent vand
½ tsk. salt
2 spsk. olivenolie
70 g durumhvedemel
ca. 225 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
2 tsk. tørret oregano
Tilbehør:
f.eks. parmaskinke

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  2. Form 10, 15 cm lange, tynde pølser. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med oregano.
  3. Bag grissinistængerne ved 200 gr. i ca. 15. min. Bag dem herefter ca. 15 min. ved 150 gr., gerne ved varmluft.
  4. Her har vi snoet parmaskinke omkring nogle af grissinistængerne.