Grøn aspargessuppe
Foto: Thomas Hergaard | Frisk og dejlig sommersuppe med grønne asparges.
Hjemmet

Opskrift på grøn aspargessuppe

Grøn aspargessuppe

Del på

Frisk og dejlig sommersuppe med grønne asparges.

Af Sandra Leigh Draznin | 16.jan.2016 | Mad

45 MIN.

Aspargessuppe til 4 personer

Grøn aspargessuppe

 

Arbejdstid: 30 min.

Kogetid: ca. 15 min.
Fryse-egnet


500 g grønne asparges
ca. 5 dl hønse- eller urtebouillon
1 1⁄2 dl piskefløde
4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
2 tsk citronsaft
brød

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Specialkost

Sådan laver du grøn aspargessuppe


1. Skær hovederne af aspargeserne og læg dem fra. Skær resten af aspargeserne i stykker og kog dem i ca. 10 min. i bouillonen, til de er helt møre.

2. Blend det hele, til det er cremet og si suppen. Kog aspargeshovederne i suppen i 2-3 min. Rør fløden sammen med æggeblommerne og citronsaften, rør det i suppen og varm den op til kogepunktet. Suppen må ikke koge.

3. Spæd med lidt kogende bouillon eller vand, hvis suppen er for tyk. Smag den til med salt og peber og servér evt. brød til.

Læs alt om asparges nem aftensmad
Del på
Kommentarer (0)