Grøn musaka
SPONSORERET indhold

Grøn musaka

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
10. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 50-60 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 aubergine (skiver)
1 squash (skiver)
1 rød peberfrugt (strimler)
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
2 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater med oregano og basilikum
75 g fetaost (tern)
1 æg
1 dl græsk yoghurt
2 spsk revet parmesanost
salt og peber
Tilbehør:
evt. brød

  1. Tænd ovnen på 225 grader (200 grader varmluft).
  2. Vend alle grønsagerne sammen med olivenolie, salt og peber og læg dem i et smurt ovnfast fad. Sæt det i ovnen 20 min.
  3. Vend rundt i grønsagerne og tilsæt de hakkede tomater. Sæt fadet tilbage i ovnen 10-20 min.
  4. Vend fetaosten i grønsagerne. Pisk ægget sammen med yoghurt og parmesanost og fordel det over retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ca. 20 min.
  5. Server direkte fra fadet evt. med brød til.