Grøn salat med sukkerærter og dilddressing
SPONSORERET indhold

Grøn salat med sukkerærter og dilddressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem og sommerlig salat, der går godt tildelikatesserne fra havet.

Af: Mette Helbæk Foto: Stine Christiansen
31. jul. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Salat
150 g grønne salater, f.eks. spinat og romaine, grofthakket
200 g sukkerærter
1 skalotteløg, skåret i ringe
2 spsk olivenolie

Dressing:
50 g cremefraiche
2 æggeblommer
1 dl olivenolie
1 dl dild (eller fennikeltop), finthakket
2 tsk æblecidereddike
ca. ½ tsk salt

Sådan gør du

Kom salaterne op i en skål. Åbn ærterne, og vend dem med salaterne sammen med skalotteløgringe. Dryp med olivenolie.

Dressing:
Pisk alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til med eddike og salt.

PRØV OGSÅ: Grøn-i-grøn salat med bacon og senneps-vinaigrette  

PRØV OGSÅ: Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk

PRØV OGSÅ: Marinerede kyllingespud med couscous-salat