Grøn spinat/kartoffelsuppe
SPONSORERET indhold

Grøn spinat/kartoffelsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
2-3 fed hvidløg (finthakkede)
1-2 spsk olivenolie
2 kartofler (skrællede, tern)
¾ hønse- eller grønsagsbouillon
250 g frisk spinat (eller 200 g frossen helbladet spinat)
salt og peber
Tilbehør:
brød
revet parmesanost

  1. Steg løg og hvidløg bløde og blanke i en gryde med i ca. 10 min. (de skal ikke brune).
  2. Vend kartoffelternene i gryden, krydr med salt og peber og tilsæt bouillon.
  3. Giv det et opkog og lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre (ca. 10 min.).
  4. Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Vend spinaten i gryden lidt ad gangen, men gem ca. ¼ til senere.
  5. Blend suppen jævn og smag til med salt og peber. Vend det sidste spinat i suppen og servér med brød og parmesanost.