SPONSORERET indhold
Grønærtedip
Servér den smukke dip til rå grønsager, chips eller brød. Prøv f.eks. at pensle rugbrødsskiver med lidt olivenolie, skær dem i stave og rist dem sprøde ved 200 grader i 6-8 min.
(4-6 personer)
Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 4 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 fed hvidløg
500 g grønne ærter (frosne)
50 g parmesanost (revet)
2 spsk olivenolie
frisk mynte (skyllet)
citronsaft
ca. 1 dl yoghurt (eller fromage frais)
salt og peber
- Giv de pillede hvidløgsfed et opkog, hæld dem på en sigte og gentag med rent koldt vand 3-4 gange.
- Kog 1 liter vand med 1 tsk salt. Hæld de frosne ærter i gryden og giv dem et opkog. Hæld dem straks i en sigte.
- Hæld ærter og hvidløg i en foodprocessor og kør til mos. Tilsæt parmesan, olie og mynte og kør til passende konsistens.
- Smag til med citronsaft, salt og peber. Justér konsistensen med yoghurt.