Grønkålssalat
SPONSORERET indhold

Grønkålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker efterårssalat.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
15. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Grønkålssalat

 

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet


250 g friske grønkålsblade uden ribber
2 dl piskefløde
1 økologisk citron
1-2 tsk dijonsennep
1-2 tsk sukker
50 g soltørrede tranebær eller lyse rosiner
50 g grofthakkede hasselnødder
salt og peber

  1. Skyl grønkålsbladene i koldt vand og slyng dem tørre.
  2. Snit eller hak dem med en skarp kniv og ælt dem sammen med ½ tsk salt, til de bliver bløde.
  3. Rør fløden sammen med 1 tsk fintrevet citronskal og smag til med citronsaft, sennep, sukker og peber.
  4. Vend grønkål og tranebær/rosiner og nødder i dressingen.