Sunde alternativer til julefrokosten.
SPONSORERET indhold

Grønkålssalat med æbler, peberrod og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God til mange, fordi den fylder, ser flot ud, og fordi den er supernem at lave. Pak grønkålssalaten med søde og sprøde ting, og vend den med en mormordressing smagt til med peberrod. Det er guf!

Af: Redaktionen Foto: Stine Christiansen Skovdal
27. nov. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
8 personer

Ingredienser

400 g grønkål
100 g valnødder
80 g tørrede abrikoser
2 velsmagende æbler

Dressing:
2,5 dl piskefløde
3 spsk citronsaft
1 spsk honning
1 nip salt
3-4 spsk peberrod, friskrevet

Sådan gør du

Af Mette Helbæk 

Hak grønkål, valnødder og abrikoser groft, og skær æblerne i tern. Vend salaten sammen.

Pisk alle ingredienser til dressingen sammen til en tynd skum, og smag til med peberrod. Fordel dre­ssingen ud over salaten.