Grønne asparges med hakket æg og radiser
SPONSORERET indhold

Grønne asparges med hakket æg og radiser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Asparges er smagen af sommer. Her følger en lækker opskrift med hakket æg og radiser.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
15. maj. 2017 | Opskrift | Hjemmet
Grønne asparges til 4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Tid: 15 min.
Kogetid: 1-2 min.

1400 g grønne asparges
5 radiser
4 æg
50 g parmesan (revet)
1 bundt frisk kørvel

Dressing:
4-5 spsk. olie
1 spsk. sennep
1 spsk. hvidvineddike
salt
friskkværnet peber

Sådan laver du de grønne asparges med hakkede hårdkogte æg

  1. Skyl aspargesene, og knæk enderne af. Kom dem i kogende, letsaltet vand i 2 min. Hæld derefter koldt vand over dem, og læg dem på et fad.
  2. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver, kassér enderne. Fordel dem over aspargesene.
  3. Kog æggene ca. 8 min., og hak dem fint. Kom dem over aspargesene.
  4. Fordel parmesanen over.
  5. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og kom den over.
  6. Pynt aspargesene med kørvel, og servér med godt brød til.

 

Anbefalet til dig