Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli.

Opskrift på grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

Grønne asparges med parmaskinke i ovn med aïoli er en nem og lækker tapas ret.

Bedømmelse
Grønne asparges til 8 personer

Grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

16 grønne asparges
16 skiver (ca. 200 g) serranoskinke i tynde skiver
2 spsk. olivenolie
salt, peber

Sådan laver du grønne asparges med sprød serranoskinke og aïoli

1. Skær den træede ende af aspargesene. Vikl en skive serranoskinke om hver asparges, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp olivenolie over, og krydr med salt og peber.

2. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i 10-15 min. på midterste ovnribbe.

Ingredienser

3

Tilberedning

ca. 20 MIN.

Type

Snacks

Specialkost

Kategori

Tilbehør

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok