Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
SPONSORERET indhold

Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smør, grønne asparges, rabarber, svinemørbrad og salvie. Der er få, men virkelig velsmagende sæsoningredienser i denne nye favorit til både hverdag og fest.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
13. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 svinemørbrad på ca. 500 g
salt og peber
150 g smør
1 kg grønne asparges
20 salvieblade
2 stængler rabarber, skåret i tern.

Sådan laver du grønne asparges og svinemørbrad:

  1. Sæt ovnen på 175 grader.
  2. Skær den hårde sene af svinemørbraden, og krydr den godt med salt og peber på alle sider. Brun den af på alle sider i lidt af smørret på en pande.
  3. Kom svinemørbraden i et fad, og kom den i ovnen sammen med de grønne asparges. Lad den stege færdig i ca. 20 min. Bruger du stegetermometer skal kernetemperaturen være 62 grader, når mørbraden er færdig.
  4. Kom resten af smørret samt salviebladene på panden. Smelt smørret ved mellemvarme, og lad det simre, til det er lysebrunt og dufter af nødder, det tager ca. 10 min ved mellemvarme.  Vend til sidst rabarbertern i.
  5. Skær mørbraden i skiver, og servér med de stegte asparges og salviesmør.

PRØV OGSÅ: Stegte hvide asparges og kål med porcherede æg