Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
Foto: Line Thit Klein | Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
ALT for damerne

Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør

Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør

Smør, grønne asparges, rabarber, svinemørbrad og salvie. Der er få, men virkelig velsmagende sæsoningredienser i denne nye favorit til både hverdag og fest.

Af Mette Helbæk 13.jun.2014 Mad

Sådan laver du grønne asparges og svinemørbrad:

Sæt ovnen på 175 grader.

Skær den hårde sene af svinemørbraden, og krydr den godt med salt og peber på alle sider. Brun den af på alle sider i lidt af smørret på en pande.

Kom svinemørbraden i et fad, og kom den i ovnen sammen med de grønne asparges. Lad den stege færdig i ca. 20 min. Bruger du stegetermometer skal kernetemperaturen være 62 grader, når mørbraden er færdig.

Kom resten af smørret samt salviebladene på panden. Smelt smørret ved mellemvarme, og lad det simre, til det er lysebrunt og dufter af nødder, det tager ca. 10 min ved mellemvarme.  Vend til sidst rabarbertern i.

Skær mørbraden i skiver, og servér med de stegte asparges og salviesmør.

PRÆV OGSÅ: Stegte hvid asparges og kål med porcherede æg

Henter...