Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 dåse kogte kikærter
100 g grønne ærter
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt chili
50 g durummel
olie til stegning
2 boller
Agurkecreme:
1 dl græsk yoghurt
½ agurk
frisk mynte
salt og peber
- Sauter finthakket løg og hvidløg bløde i olie og tilsæt de afdryppede kikærter og grønne ærter. Varm igennem under omrøring og tilsæt krydderier. Hæld det over i en foodprocessor og kør det til en grov fars.
- Form farsen til to eller fire bøffer og vend dem i mel. Steg dem gyldne på en pande med olie (ca. 2 min. på hver side) og server i lune boller med agurkecreme
- Agurkecreme: flæk agurken og skrab kernerne ud, skær agurken i tynde skiver og vend sammen med yoghurt, hakket mynte, salt og peber.