Grønsagspasta
SPONSORERET indhold

Grønsagspasta med hvidløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pasta på den sunde måde.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. feb. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 courgette
1 stor gulerod
1 stor persillerod/ pastinak
300 g fuldkorns-spaghetti
2 spsk olivenolie
1 hakket chili
2-3 fed hakket hvidløg
salt, peber
mynte og basilikum
25 g valnøddekerner
25 g reven parmesan

Sådan gør du: Høvl grønsagerne i lange tynde bånd. Brug en maskine eller grønsagsskræller. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en gryde, og svits chili og hvidløg heri under omrøring. Vend grøn­sager og pasta i gryden, spæd med lidt af kogevandet, og lad det hele blive gennemvarmt. Smag til med salt, peber, basilikum og mynte. Server med valnøddekerner og ost.  

Energi pr. person: 430 kcal, fedt 29%, protein 14%, kulhydrat 57%