Grønsagssuppe med bacon og purløgsdrys
SPONSORERET indhold

Grønsagssuppe med bacon og purløgsdrys

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engeltoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøll
21. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

Suppe:
3 løg
1 porre
200 g kartofler
2 persillerødder
2 stængler bladselleri
2 spsk. olivenolie
1½ tsk. mild karry (½ tsk. stærk)
1½ liter grønsagsbouillon
2½ dl piskefløde
1½ spsk. majsstivelse
salt og peber
Topping:
150 g skivet bacon
1 bundt purløg
Tilbehør:
Et groft brød

  1. Hak løgene groft, og skær porren i tynde ringe. Skær skrællede kartofler og persillerødder i tern. Hak bladselleristænglerne i mindre stykker.
  2. Varm olien op, og steg grønsagerne i ca. 5 min. over svag til jævn varme. Drys karry på.
  3. Hæld bouillon i, og kog det i ca. 7 min. Blend suppen, eller lad den være, som den er, afhængig af hvad du synes bedst om.
  4. Pisk fløde og majsstivelse sammen, og hæld det i suppen. Kog suppen grundigt igennem under omrøring. Smag til med salt og peber.
  5. Steg bacon sprødt på en pande, og hak purløg.
  6. Server suppen med bacon, et drys purløg og brød.