SPONSORERET indhold
Grønsagssuppe med bacon og purløgsdrys
(4 personer)
Ingredienser
Suppe:
3 løg
1 porre
200 g kartofler
2 persillerødder
2 stængler bladselleri
2 spsk. olivenolie
1½ tsk. mild karry (½ tsk. stærk)
1½ liter grønsagsbouillon
2½ dl piskefløde
1½ spsk. majsstivelse
salt og peber
Topping:
150 g skivet bacon
1 bundt purløg
Tilbehør:
Et groft brød
- Hak løgene groft, og skær porren i tynde ringe. Skær skrællede kartofler og persillerødder i tern. Hak bladselleristænglerne i mindre stykker.
- Varm olien op, og steg grønsagerne i ca. 5 min. over svag til jævn varme. Drys karry på.
- Hæld bouillon i, og kog det i ca. 7 min. Blend suppen, eller lad den være, som den er, afhængig af hvad du synes bedst om.
- Pisk fløde og majsstivelse sammen, og hæld det i suppen. Kog suppen grundigt igennem under omrøring. Smag til med salt og peber.
- Steg bacon sprødt på en pande, og hak purløg.
- Server suppen med bacon, et drys purløg og brød.