Grønsagssuppe med hasselnødder
SPONSORERET indhold

Grønsagssuppe med hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn grønsagssuppe med broccoli og kartofler med et frisk drys hasselnødder på toppen.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
19. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 25 min.
Fryse-egnet
500 g broccoli
250 g kartofler (skrællede, i små stykker)
ca. 8 dl bouillon
1 dl piskefløde
salt og friskkværnet peber
100 g hasselnøddekerner (grofthakkede)
Tilbehør: brød

  1. Skær stokken af broccolien, skræl den og del den i mindre stykker. Del broccolien i buketter. Kog kartofler i bouillon i ca. 10 min. Tilsæt broccolistok og halvdelen af buketterne og kog det mørt i yderligere ca. 10 min.
  2. Blend suppen til ensartet konsistens. Kog igennem med fløde og tilsæt evt. mere bouillon, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber. Kog broccolibuketterne i 3-4 min. i suppen, til de er tilpas møre.
  3. Servér suppen rygende varm med et drys nødder og brød til.