Grøntsagssuppe a la Minestrone
SPONSORERET indhold

Grøntsagssuppe a la Minestrone

Tøm grønsagsskuffen og brug, hvad du nu har til denne fantastiske suppe. For at få mere smag og fylde tilsætter vi også en rest kogte korn og lidt kød.

Foto: Columbus Leth
26. jan. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Grøntsagssuppe a la Minestrone

Rester:
kogt perlebyg, spelt, ris eller bulgur
grønsager fra grønsagsskuffen
stegt eller kogt kød – alternativt stegt pølse

Tid: ca. 20 min. plus kogetid (4 pers.)

1 løg
500 g grøntsager (f.eks. blegselleri, peberfrugt, kål, porre, squash)
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
8 dl grønsagsbouillon
1 dåse hakkede tomater
200 g kogt kylling (el.lign. rest tilberedt kød)
100 g kogt perlebyg, spelt, ris eller bulgur
1 håndfuld friske krydderurter, f.eks.
timian eller persille
salt og peber

Tilbehør: groft brød

1. Hak løget. Skær grønsager i små tern.

2. Varm olien i en gryde, og svits løg, grønsager og presset hvidløg, til løgene er klare. Tilsæt bouillon, hakkede tomater og halvdelen af de friske krydderurter. Lad suppen simre under låg i ca. 10 min.

3. Skær kylling, kød eller pølse i små stykker.

4. Kom perlebyg, spelt, ris eller bulgur i suppen sammen med kødet. Kog suppen i yderligere ca. 3 min. Smag suppen til med salt og peber, og server med resten af krydderurterne og brød.

► SE OGSÅ: Kokos & lime-suppe
► SE OGSÅ: Krydret suppe med hakket kød
► SE OGSÅ: Mexicansk suppe med majs