Grovbolle med fetacreme og skinke
SPONSORERET indhold

Grovbolle med fetacreme og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav skønne sandwiches i flere lag. Det er nem frokost, der også kan nydes i madpakken eller tages med på picnic i sommerlandet.

Af: Susanne Engelstofte Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
05. jun. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 store grove boller
8 skiver parmaskinke
½ agurk
16 semi dried tomater el. friske tomater
Fetacreme:
125 g fetaost
1 dl drænet yoghurt
½ spsk. tørret oregano
salt og peber
Tilbehør:
salatblade, tomater og agurkestave

  1. Blend fetaost og yoghurt til en creme. Tilsæt oregano, salt og peber.
  2. Flæk bollerne i tre lag. Fordel fetacremen, skinkeskiver, agurkeskiver og tomater mellem lagene.