Gryderet med svinekød og savojkål
SPONSORERET indhold

Gryderet med svinekød og savojkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
12. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
(når basis-gryderetten er færdig)
Kogetid: 30 min.
Fryse-egnet
1/3 basis-gryderet med svinekød og rødder (ca. 500 g kød og grønsager)
2 1/2 dl kogelage
1/3 savojkål (stykker)
4 gulerødder (stave)
1 spsk smør
1 stor spsk hvedemel
1 dl piskefløde
Tilbehør: kartofler (kog evt., så der er til biksemad næste dag)

  1. Varm kødet i kogelagen. Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
  2. Kog savojkål og gulerødder ca. 8 min. i kogelagen, til det hele er mørt.
  3. Sovs: Smelt smør i en gryde og drys mel i.
  4. Lad melet opsuge smørret og tilsæt kogelagen lidt efter lidt under omrøring.
  5. Kog sovsen ca. 4 min.
  6. Tilsæt fløde, kød og grønsager og bland sammen.
  7. Smag til med salt og peber. Servér retten med nykogte kartofler.