Gulerodssuppe med ingefær
Foto: Thomas Hergaard | Her får du den bedste opskrift på gulerodssuppe med ingefær.
Hjemmet

Gulerodssuppe med ingefær

Gulerodssuppe med ingefær

Del på

Servér en dampende varm suppe til kolde aftener.

Af Sandra Leigh Draznin 06.jan.2016 Mad

40 MIN.

Gulerodssuppe med ingefær til 2 personer

Gulerodssuppe med ingefær

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Fryse-egnet

250 g gulerødder(i skiver)
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
15 g smør eller olivenolie
½ tsk stødt spidskommen
¼ tsk stødt koriander
salt og peber
¾-1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
1 spsk citronsaft


Tilbehør: 2 spsk cremefraiche og brød

Sådan laver du gulerodssuppe med ingevær

1. Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.

2. Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.

3. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Servér suppen med cremefraiche og brød.

Del på
Kommentarer (0)
Henter...