Skøn gulerodssuppe med ingefær
SPONSORERET indhold

Nem gulerodssuppe med ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ugens grønne! Eller teknisk set orange opskrift... Servér en dampende varm suppe til kolde aftener. Her får du opskriften på en nem og lækker gulerodssuppe med ingefær - det er nem vegetarisk aftensmad og så smager det helt fantastisk. Se hvordan, du laver rygende varm gulerodssuppe me ingefær her:

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
10. feb. 2021 | Opskrift | Hjemmet
Gulerodssuppe med ingefær til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

Gulerodssuppe med ingefær

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Fryse-egnet

500 g gulerødder(i skiver)
2 løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
20 g frisk ingefær (finthakket)
30 g smør eller olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
salt og peber
1,5 -2 liter hønse- eller grønsagsbouillon
2 spsk citronsaft


Tilbehør: 4 spsk cremefraiche og brød

Sådan laver du gulerodssuppe med ingefær

  1. Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.
  2. Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.
  3. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Servér suppen med cremefraiche og brød.

Psssst... Hvis du har du revne gulerødder i overskud, så prøv at bage disse supernemme gulerodsboller:
Nemme gulerodsboller, du kan bage på 35 minutter

Anbefalet til dig