Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Gulerodssuppe med ingefær
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Opskrift på gulerodssuppe med ingefær

Gulerodssuppe med ingefær

Del på

Servér en dampende varm suppe til kolde aftener.

Af Sandra Leigh Draznin | 06.jan.2016 | Mad

40 MIN.

Gulerodssuppe med ingefær til 2 personer

Gulerodssuppe med ingefær

 

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Fryse-egnet


250 g gulerødder(i skiver)
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
15 g smør eller olivenolie
½ tsk stødt spidskommen
¼ tsk stødt koriander
salt og peber
¾-1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
1 spsk citronsaft


Tilbehør: 2 spsk cremefraiche og brød

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Sådan laver du gulerodssuppe med ingevær

1. Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.

2. Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.

3. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Servér suppen med cremefraiche og brød.

Læs alt om nem aftensmad
Del på
Kommentarer (0)