Gulerodssuppe med ingefær og appelsin
SPONSORERET indhold

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
1 spsk olivenolie
250 g gulerødder (i tern)
¾ liter grønsagsbouillon
1 usprøjtet appelsin
salt og peber
Tilbehør:
cremefraiche
frisk koriander eller persille

  1. Steg løg, hvidløg og ingefær blankt i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bouillon og lad suppen simre, til gulerødderne er helt møre – ca. 20 min.
  2. Blend suppen og kog den igennem. Tilsæt fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og smag til med salt og peber.
  3. Anret i varme suppeskåle med cremefraiche og frisk koriander eller persille.