Gullaschsuppe
SPONSORERET indhold

Gullaschsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagfuld og klassisk gullaschsuppe.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
07. okt. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4-5 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 3 timer
Kogetid: ca. 1½ timer
500 g oksebov (eller skank, tern)
2 løg (hakkede)
25 g fedt (eller smør)
3-4 fed hvidløg (knuste)
3 spsk koncentreret tomatpuré
2 laurbærblade
1 tsk hel kommen
1 tsk stødt paprika
2 spsk salt
ca. 1½ liter vand
1 grøn peberfrugt (tern)
500 g kartofler (tern)
Tilbehør:
brød
cremefraiche

  1. Brun stykker af kød og løg i fedt i en gryde. Tilsæt hvidløg, tomatpuré og krydderier.
  2. Hæld vand på, så det dækker, og lad suppen småkoge i 1 time, til kødet er næsten mørt.
  3. Tilsæt peberfrugt og kartofler og kog videre i 15-20 min., til alt er mørt.
  4. Smag til med salt og krydderier.
  5. Servér med brød og cremefraiche.