Hanelår med salvie og madeira
SPONSORERET indhold

Hanelår med salvie og madeira

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
02. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(3-4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 25 min.
Fryse-egnet
4 halve hanelår
1-2 kviste frisk salvie
salt og peber
15 g smør
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl madeira
2½ dl bouillon
lidt majsstivelse
Tilbehør: grønsager og små ristede kartofler

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Løsn skindet på lårene og læg et salvieblad mellem kød og skind. Drys kødet med salt og peber og brun det på en pande med smør. Læg det over i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ca. 25 min.
  2. Svits fintsnittet skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt madeira og et enkelt salvieblad. Kog det igennem og tilsæt bouillon. Lad det simre 10 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber og si evt. sovsen.
  3. Servér lårene med friske grønsager, små ristede kartofler og madeirasovs.