SPONSORERET indhold
Haresmåkager
30-40 stk.
Ingredienser
250 g hvedemel
½ tsk. hjortetakssalt
2 tsk. vaniljesukker
125 g smør
85 g sukker
1 æg
1 hareudstikker (fåes hos www.kagebutikken.dk)
Glasur:
3 dl flormelis
2 spsk. kogende vand
gul frugtfarve
samt øjne af sølvkagekugler
- Bland hvedemel, hjortetakssalt og vaniljesukker i en skål. Skær smørret i tern, og smuldr det hele sammen. Kom sukker og æg i, og ælt det sammen. Stil dejen i køleskabet i ca. ½ time.
- Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord, og udstik kagerne. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og bag dem ca. 8 min. ved 200 gr. midt i ovnen.
- Rør glasuren sammen, og kom den evt. i en sprøjtepose med en lille tylle. Pynt kagerne med glasur, og gi