Hashbrown-vafler med stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Hashbrown-vafler med stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det her er noget af det sejeste, jeg længe har lavet. Jeg blev lykkelig af at hive perfekte rodfrugtvafler ud af mit vaffeljern. De er ikke sprøde, men bløde som hvidt brød. Tilsæt mere smør, hvis du vil have dem sprøde.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
24. mar. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 stor persillerod
1 bagekartoffel
1 spsk smeltet smør
2 æg
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
lidt smeltet smør til vaffeljernet

TOPPING:
2 kogte æg, skåret i kvarter
150 g renset stenbiderrogn
2-3 spsk skyr
1 tsk olivenolie
lidt hakket rødløg
½ bakke karse

Sådan gør du

Skræl kartoffel og persillerod, og riv begge dele groft. Klem væden fra dem, og vend dem med smeltet smør, æg, salt og bagepulver.

Pensl vaffeljernet med lidt smør. Sæt det på lav varme, hvis du har indstillinger og steg vaflerne i det varme jern. Sæt dem på rist mens du steger færdig.

Anret vaflerne toppet med æg, rogn, skyr, hakket løg og karse.

Server straks.

TIP! Vaflerne er gode på morgenbordet, som en smuk forret (beregn da 1 per person) eller som en skøn, let ret.


PRØV OGSÅ: Svampe-fritatta