Havreboller med gulerod
SPONSORERET indhold

Havreboller med gulerod

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
14. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(12 stk.)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 13 timer, heraf arbejdstid: 20 min.
25 g gær
5 dl lunkent vand
1½ tsk. salt
2 spsk. olie
100 g fintreven gulerod
2 dl havregryn
525 g pizzamel

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt gulerod, havregryn, salt og olie. Rør melet i. Dejen skal være klistret og kan ikke æltes. Dæk skålen til med plastfilm, og stil den i køleskabet natten over.
  2. Dagen efter formes 12 boller med meldryssede hænder. Lad dem efterhæve 15 min. Bag bollerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe 20-25 min.