Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
25 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 16 stk.)
250 g dadler
200 g fuldkornshvedemel
200 g farin
100 g havregryn
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk bagepulver
1 knsp salt
125 g smør
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hak dadlerne groft og overhæld dem med kogende vand.
- Bland alle de tørre ingredienser og ælt smørret i, til det bliver en klumpet dej.
- Pres halvdelen af dejen ud i bunden af en lille bradepande(18x26 cm) foret med bagepapir.
- Hæld dadlerne på en sigte og lad dem derefter dryppe godt af på et stykke køkkenrulle. Fordel dem på dejen.
- Drys resten af dejen over dadlerne og pres den let.
- Bag kagen midt i ovnen 25-30 min. og lad den afkøle på en rist. Skær den i snitter.
- Opbevar dem i en kagedåse.