Havre/dadelsnitter
SPONSORERET indhold

Havre/dadelsnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
26. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
25 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 16 stk.)
250 g dadler
200 g fuldkornshvedemel
200 g farin
100 g havregryn
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk bagepulver
1 knsp salt
125 g smør

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hak dadlerne groft og overhæld dem med kogende vand.
  3. Bland alle de tørre ingredienser og ælt smørret i, til det bliver en klumpet dej.
  4. Pres halvdelen af dejen ud i bunden af en lille bradepande(18x26 cm) foret med bagepapir.
  5. Hæld dadlerne på en sigte og lad dem derefter dryppe godt af på et stykke køkkenrulle. Fordel dem på dejen.
  6. Drys resten af dejen over dadlerne og pres den let.
  7. Bag kagen midt i ovnen 25-30 min. og lad den afkøle på en rist. Skær den i snitter.
  8. Opbevar dem i en kagedåse.