Havregrynskugler med melon
SPONSORERET indhold

Havregrynskugler med melon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Havregrynskugler på pind ser festligt ud på kagebordet.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
13. sep. 2015 | Opskrift | Hjemmet
ca. 25 stk. havregrynskugler

Ingredienser

Havregrynskugler med melon

4 dl havregryn
4 tørrede figner
2 spsk rosiner
2 spsk kakao
50 g smør (blødt)
1 dl flormelis
evt. 2-3 spsk appelsinjuice
ca. 1 dl kokosmel
ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)
1 melon (skrællet, små firkanter)

Sådan laver du havregrynskugler med melon

Kom havregryn i en foodprocessor. Skær stilkene af fignerne og kom dem i maskinen med rosiner, kakao, smør og flormelis.

Kør til ensartet konsistens.

Tilsæt evt. appelsinjuice, hvis massen er for tør.


Form til kugler, tril dem i kokosmel og sæt dem i køleskab, til de er kolde.


Sæt pinde i og sæt dem i melonstykker.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kokos og krymmel

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao