Havregrynspandekager med yoghurt og blåbær
SPONSORERET indhold

Havregrynspandekager med yoghurt og blåbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Herlige til weekendmorgenmaden.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 10-12 stk.

Ingredienser

150 g hvedemel
1 dl havregryn
¼ tsk. salt
5 dl mælk
4 æg
25 g smeltet smør
smør til bagning
Desuden:
2 dl græsk yoghurt
200 g blåbær
2 dl ahornsirup

  1. Rør hvedemel, havregryn, salt og mælk sammen til en jævn blanding. Rør æggene i. Lad dejen hvile 30 min. Rør smørret i.
  2. Bag 10-12 pandekager på en pande i smeltet smør.
  3. Fordel yoghurt på pandekagerne. Fold dem sammen, og server med blåbær og ahornsirup.