Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
45 min.
Fryse-egnet
(1 brød = ca. 10 skiver)
200 g hvedemel
100 g havregryn
75 g fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt kanel
1/4 tsk salt
50 g rosiner
2 æg
3 spsk farin
3 spsk olie
3 dl kærnemælk eller mælk
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Bland alle de tørre ingredienser og vend rosinerne i.
- Pisk æggene sammen med farin, olie og mælk.
- Vend de tørre ingredienser i og rør dejen sammen.
- Fyld den i en smurt form (1 l) og bag brødet ca. 45 min.
- Tjek med en tandstikker, om brødet er gennembagt, og vend det ud på en rist til afkøling.
- Brødet smager skønt letristet - evt. med lidt smør eller ost.