Havre/rosinbrød
SPONSORERET indhold

Havre/rosinbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
26. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
45 min.
Fryse-egnet
(1 brød = ca. 10 skiver)
200 g hvedemel
100 g havregryn
75 g fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt kanel
1/4 tsk salt
50 g rosiner
2 æg
3 spsk farin
3 spsk olie
3 dl kærnemælk eller mælk

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland alle de tørre ingredienser og vend rosinerne i.
  3. Pisk æggene sammen med farin, olie og mælk.
  4. Vend de tørre ingredienser i og rør dejen sammen.
  5. Fyld den i en smurt form (1 l) og bag brødet ca. 45 min.
  6. Tjek med en tandstikker, om brødet er gennembagt, og vend det ud på en rist til afkøling.
  7. Brødet smager skønt letristet - evt. med lidt smør eller ost.