Sund mad behøver ikke at tage lang tid. Jeg har lavet denne bowle på under 20 minutter, og den smager fantastisk. Jeg har brugt en masse forskellige grøntsager, men du kan også sagtens tage, hvad du lige har i køleskabet – kun fantasien sætter grænser :-)
1 ps. Uncle Ben’s Fuldkornsris og Quinoa
1 bouillonterning (høns eller grønt)
2 stk. kyllingebryst (eller kyllingefiletstykker)
2 spsk. soja
1 spsk. olie
½ pose vårsalat (eller andre spæde salater)
2 gode håndfulde edamamebønner (fra frost)
½ avokado
10 cherrytomater
10 radisser
10 sugarsnaps
1 frisk rød chili
2 håndfulde hvidløgsspirer (eller andre spirer)
2 spsk. gomadressing
1. Kog posen med Fuldkornsris og Quinoa efter anvisning på pakken, og tilsæt bouillonterning til vandet for at give det lidt ekstra smag.
2. Imens ris og quinoa koger, steges kyllingen i soya og olie. Når kødet er gennemstegt, lægges det til at hvile på en tallerken. Imens skylles og skæres alt grønt i mundrette stykker.
3. Kyllingen trævles i små stykker, og når risene er færdigkogte, anrettes det hele i små bunker på en bund af salat i en dyb tallerken, som vist på billedet og serveres med goma-dressing. God appetit!
Sara Jin Smidt er chefredaktør på FIT LIVING og kandidat i Human Nutrition fra Københavns Universitet. Hun er fitnessinstruktør og uddannet fra instruktøruddannelsen FISA. Sara Jin Smidt har bloggen Healthyskinnybitch.dk