Hellefisk og grønkålssalat
SPONSORERET indhold

Hellefisk og grønkålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund fisk og vitaminrige grønsager i en skøn forening.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
14. nov. 2011 | Opskrift | Fit living
6

Ingredienser

Grønkålssalat:
400 g frisk grønkål
1 rødløg
2 æbler
1 granatæble
1 spsk mandler
Dressing:
1 spsk æbleeddike
1 spsk koldpresset rapsolie
1 tsk flydende honning
2 tsk sød sennep
200 g røget hellefisk

Tilbehør:
300 g groft brød, f.eks. speltbrød med chiafrø

Sådan gør du:

Fjern stokken og de grove blade fra grønkålen. Hak grønkålen meget fint. Skær løget i tynde både. Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Vend grønkål med løg og æble. Halver granatæblet og pres saft og kerner over salaten. Brug evt. en teske. Rist mandler, hak dem og drys over salaten. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Dryp dressingen over salat og anret med hellefisk. Server med brød.


Energi pr. person: 320 kcal., protein 16%, kulhydrat 54%, fedt 30%