Klassiske pebernødder
SPONSORERET indhold

Nemme pebernødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem pebernøddedej, der kan formes direkte fra køleskabet.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
14. dec. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 100 stk. pebernødder

Ingredienser

Klassiske pebernødder

150 g mel
50 g smør
90 g sukker
½ tsk. kardemomme
¼ tsk. hjortetakssalt
½ tsk. nelliker
et lille nip muskat
1 æg

Sådan laver du klassiske pebernødder

1. Smør og mel smuldres, blandes med sukker, hjortetakssalt og krydderier og æltes sammen med æg.

2. Dejen trilles til tynde stænger, der lægges side ved side på et meldrysset bord. Lidt mel sigtes over, og dejen skæres i små stykker, der lægges på pladen.

3. Pebernødderne bages ved 175 gr. i ca. 10 min.

 

SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder

SE OGSÅ: Louise Bruuns sunde pebernødder