Boller uden gær: Hindbærboller med hvid chokolade
Foto: Tia Borgsmidt | Kombinationen af hindbær og hvid chokolade i de lækre boller er virkelig skøn.
Hendes Verden

Boller uden gær: Hindbærboller med hvid chokolade

Hindbærboller med hvid chokolade

Del på

Lækre boller til eftermiddagsteen - du kan bage disse boller på ingen tid, da de ikke skal hæve. Du laver dejen med bagepulver og 1-2-3 er der nybagte boller til alle. Få opskriften på de lækre hindbærboller uden gær her:

Af Bente Nissen Lundsgaard 16.jul.2017 Mad

30 MIN.

10-12 stk. hindbærboller med hvid chokolade

450 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
50 g mandelmel eller blendede mandler
½ tsk. salt
100 g smør
100 g sukker
1½ dl mælk
1½ dl kærnemælk
Desuden:
100 g hakket hvid chokolade
75 g hindbær

Pynt: 1 sammenpisket æg og 3-4 spsk. mandelflager samt 2 spsk. alm. sukker

Tilbehør: smør eller flødeost og friske hindbær

Sådan bager du hindbærboller med hvid chokolade

1. Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål. Tilsæt mandelmel og salt. Smuldr
smørret i blandingen. Kom sukkeret i. Rør mælk og kærnemælk i. Kom chokolade og skyllede, afdryppede hindbær i dejen. Ælt dejen let igennem på et meldrysset bord.

2. Rul dejen ud til en plade på 2½ cm’s tykkelse. Udstik 10-12 cirkler på ca. 8 cm i diameter med en udstikkerform eller et glas. Læg dem på bagepapir på en
bageplade. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med mandelflager og
sukker. Bag dem ca. 15 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.

3. Server gerne bollerne lune og med smør eller flødeost og hindbær til.

TIP

Boller bagt med bagepulver smager bedst samme dag, de er bagt. Har du nogen
tilovers, så lun dem på brødristeren eller i ovnen før servering.

Læs alt om boller Bagværk
Del på
Kommentarer (0)
Henter...