Hindbær-pannacotta
SPONSORERET indhold

Hindbær-pannacotta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Italiensk flødedessert - lækker cremet panna cotta med syrlige hindbær på toppen.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
18. jul. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: få minutter
Størknetid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
4 blade husblas
2½ dl piskefløde
½ stang vanilje (flækket)
75 g sukker
2 dl sødmælksyoghurt (evt. 10%, græsk type)
200 g friske hindbær

  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min.
  2. Hæld fløden i en gryde med vaniljestangen og sukkeret og varm blandingen op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og fjern vaniljestangen.
  3. Tag husblassen op af vandet, knug vandet ud og rør husblassen i yoghurten og kom yoghurtblandingen i flødeblandingen.
  4. Hæld massen i portionsglas og stil dem i køleskabet i nogle timer, til cremen er stivnet.
  5. Servér pannacotta med hindbær.