Hindbær/jordbærmarmelade
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Hindbær/jordbærmarmelade - opskrift fra Hjemmet

Hindbær/jordbærmarmelade

Del på
Af Sandra Leigh Draznin 01.maj.2012 Mad

Ca. 1 l færdig marmelade

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 8-10 min.
Ikke fryse-egnet
300 g frosne jordbær
3 spsk citronsaft
300 g syltesukker
300 g frosne hindbær

  1. Lad jordbærrene tø en smule og skær dem i halve eller kvarter. Kom dem i en gryde med citronsaft og giv dem et opkog under låg.
  2. Rør syltesukker i og kog marmeladen 3 min. Tilsæt hindbær og kog yderligere ca. 3 min.
  3. Hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas og luk dem tæt. Opbevar et mørkt og køligt sted.
Del på
Kommentarer (0)
Henter...