Hindbærmuffins med nougat
SPONSORERET indhold

Hindbærmuffins med nougat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
12-14 stk.

Ingredienser

Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Fyld:
100 g hindbær
100 g blød nougat (læg den i køleskabet 1 time i forvejen, så den er fast)
Pynt:
50 g hindbær
1 spsk. vand
1 portion frosting
12-14 hele hindbær
citronmelisse
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis

  1. Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i. Vend hindbær og 1x1 cm tern af nougat i.
  2. Kom dejen i 12-14 muffinsforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  3. Kog de 50 g hindbær og vand op i en lille gryde 3-4 min., og rør til det bliver som marmelade. Afkøl. Rør frostingen sammen som beskrevet. Vend hindbærmassen i. Fordel den lyserøde frosting på muffinsene. Pynt med et helt hindbær og citronmelisse.