Hindbærtærte
SPONSORERET indhold

Hindbærtærte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Elegant og lækker tærte med fletværk og sukkerdrys.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
21. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
1 stk., 6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 40 min.
200 g mel
1 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
125 g smør
1 æg
evt. lidt koldt vand
Fyld:
4 spsk. cremepulver til kagecreme
ca. 200 g friske hindbær
75 g sukker
Pensling:
1 æg
Pynt:
tesukker

  1. Kør mel, sukker, vaniljesukker og smør sammen i foodprocessoren. Tilsæt gradvis sammenpisket æg og evt. lidt vand, til dejen samler sig. Læg den koldt i mindst 1 time.
  2. Rul den ud, og læg ca. ⅔ af den i bunden af en 18 cm’s form. Drys bunden med cremepulver, hæld bærrene ovenpå, og drys med sukker. Rul resten af dejen ud, skær den i strimler, og flet dem over fyldet.
  3. Pensl med sammenpisket æg, drys med tesukker.
  4. Bag kagen ved 180 grader i ca. 40 min.
  5. Tip: Servér evt. med flødeskum, is eller cremesovs.