Hjemmelavede bolsjestokke
SPONSORERET indhold

Hjemmelavede bolsjestokke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Køb en pakke til julebolsjer fra Panduro Hobby, og læs brugsanvisningen nøje, inden i giver jer i kast med bolsjekogningen.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
19. nov. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
30 stk.

Ingredienser

1 dl vand
450 g sukker
125 g druesukker (er i pakken)
2 tsk. citronsyre (er i pakken)
15 dråber julerødt (er i pakken)
1 tsk. titandioxid, hvid farve
40 dråber myntearoma (er i pakken)
Du skal bruge følgende redskaber:
en rustfri gryde 1½-2 liter (ikke aluminium)
bagepapir
lille si
stor skarp saks
bageplader
sukkertermometer (husk at fjerne evt. plastindpakning)
1 vægt
teflonmåtte, så bolsjemassen ikke sætter sig fast på bordet
pipette på 2 ml
metalskraber
2 plastdejskrabere, som kan tåle høje temperaturer
latexgummihandsker (1 sæt i pakken)
madolie

  1. Lav halvdelen af bolsjeportionen hvid og halvdelen rød. sno en hvid og en rød pølse sammen, og klip dem i 8 cm’s længde. form dem som små stokke. Lad dem stivne helt, inden du hænger dem på grene. du kan evt. binde en lille snor i hver stok, så du ikke får gran på dem. de holder sig bedst i en lufttæt beholder.