Havregrynskugler
Foto: Thomas Hergaard | Hjemmelavede havregrynskugler
Hjemmet

Opskrift på havregrynskugler

Havregrynskugler

Del på

Havregrynskugler er rigtig børnekonfekt. Kugler, man selv har trillet, smager ekstra godt!

Af Katrine Klinken | 13.sep.2015 | Mad

0 MIN.

30-35 stk. havregrynskugler

Havregrynskugler

5 dl havregryn
2 dl flormelis
1 dl kakao
100 gram smeltet smør
3-4 spsk. solbærsaft
1 dl kokosmel

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Kategori

Sådan laver du havregrynskugler

1. Rør havregryn, flormelis og kakao sammen med smør og saft. Hvis massen er meget blød, sættes den i køleskab, 5-10 min. før den formes til kugler, der trilles i kokosmel.
2. Sæt havregrynskuglerne i køleskab ca. 30 min., til de er faste.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kokos

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao

Del på
Kommentarer (0)