Hjemmelavede påskeæg af marcipan
Foto: Line Thit Klein | Æg skal der til – helst med smag af marcipan og appelsin.
ALT for damerne

Hjemmelavede påskeæg

Hjemmelavede påskeæg

Del på

Luksusmarcipanæg med smag af ingefær, appelsin og kokos – perfekt som guf til kaffen.

Af Pernille Skjødt 05.apr.2017 Mad

30 MIN.

8-10 chokoladeæg

100 g mørk chokolade
30 g hvid chokolade
200 g marcipan
10 g syltet ingefær i sukkerlage (fås i de fleste supermarkeder)
1 tsk revet appelsinskal
1½ spsk kokosmel.

Sådan laver du hjemmelavede påskeæg

1. Hak den mørke og den hvide chokolade, og smelt dem hver for sig i skåle over vandbad.

2. Skær marcipanen i tern, og riv den syltede ingefær på den fine side af rivejernet.

PRØV OGSÅ: Påskekage med kokos og citron

3. Ælt marcipanen sammen med ingefæren, appelsinskallen og kokosmelet.

4. Del marcipanen i 8-0 stykker, og tril dem til æg. Dyp æggene i mørk chokolade, og dekorér dem med striber af hvid chokolade. Lad chokoladen størkne.

Find flere tips til nem aftensmad

SE MERE: Pavlova med citronfromage og påskeæg

Tip:
Hvis du vil spare tid og penge: Drop den hvide chokolade, og pynt med lidt syltet ingefær i stedet.

Læs alt om påskeæg påske
Del på
Kommentarer (0)
Henter...