hjemmelavet granola
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet granola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er heldigvis ikke spor svært at lave sødt og sprødt tilbehør til din yoghurt.

Af: Anette Harbech Olesen Foto: Sara Galbiati & Derya Turgut
11. mar. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

150 g blandet tørret frugt
300 g grovvalsede havregryn
1 spsk jomfrukokosolie
150 g blandede mandler, valnødder, pistacienødder, pekannødder, cashewnødder, sesamfrø, hele hørfrø og græskarkerner
2 spsk honning
1 dl æblejuice
1 spsk vaniljepulver
1 tsk kanel
1 tsk uraffineret flagesalt
1 knsp friskkværnet peber

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på 150 grader. Skær de tørrede frugter i små stykker, og læg dem i en skål. Bland havregryn, jomfrukokosolie, nødder, frø, honning, æblejuice og krydderier i en pande, og varm massen op under omrøring, til kokosolien er smeltet og saltet opløst. Bland det grundigt, og fordel det på en bageplade med bagepapir.

2. Sæt det i ovnen ved 150 grader i cirka 40 minutter. Rør i det cirka hvert 10. minut. Når det er gyldent og sprødt, tager du det ud. Lad det køle af, og bland herefter de tørrede frugter i.