Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

hjemmelavet granola

Hjemmelavet granola

Det er heldigvis ikke spor svært at lave sødt og sprødt tilbehør til din yoghurt.

Bedømmelse
4

150 g blandet tørret frugt
300 g grovvalsede havregryn
1 spsk jomfrukokosolie
150 g blandede mandler, valnødder, pistacienødder, pekannødder, cashewnødder, sesamfrø, hele hørfrø og græskarkerner
2 spsk honning
1 dl æblejuice
1 spsk vaniljepulver
1 tsk kanel
1 tsk uraffineret flagesalt
1 knsp friskkværnet peber

Sådan gør du: Sæt ovnen på 150 grader. Skær de tørrede frugter i små stykker, og læg dem i en skål. Bland havregryn, jomfrukokosolie, nødder, frø, honning, æblejuice og krydderier i en pande, og varm massen op under omrøring, til kokosolien er smeltet og saltet opløst. Bland det grundigt, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Sæt det i ovnen ved 150 grader i cirka 40 minutter. Rør i det cirka hvert 10. minut. Når det er gyldent og sprødt, tager du det ud. Lad det køle af, og bland herefter de tørrede frugter i.

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Morgenmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok