hjemmelavet granola
Foto: Sara Galbiati & Derya Turgut
fit living

hjemmelavet granola

Hjemmelavet granola

Del på

Det er heldigvis ikke spor svært at lave sødt og sprødt tilbehør til din yoghurt.

Af Anette Harbech Olesen 11.mar.2016 Mad

4

150 g blandet tørret frugt
300 g grovvalsede havregryn
1 spsk jomfrukokosolie
150 g blandede mandler, valnødder, pistacienødder, pekannødder, cashewnødder, sesamfrø, hele hørfrø og græskarkerner
2 spsk honning
1 dl æblejuice
1 spsk vaniljepulver
1 tsk kanel
1 tsk uraffineret flagesalt
1 knsp friskkværnet peber

Sådan gør du: Sæt ovnen på 150 grader. Skær de tørrede frugter i små stykker, og læg dem i en skål. Bland havregryn, jomfrukokosolie, nødder, frø, honning, æblejuice og krydderier i en pande, og varm massen op under omrøring, til kokosolien er smeltet og saltet opløst. Bland det grundigt, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Sæt det i ovnen ved 150 grader i cirka 40 minutter. Rør i det cirka hvert 10. minut. Når det er gyldent og sprødt, tager du det ud. Lad det køle af, og bland herefter de tørrede frugter i.

Del på
Kommentarer (0)
Henter...