Hjemmelavet granola med chokolade
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet granola med mørk chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Medejer af livsstilsklinikken Frk Skrump, Alice Apel Hartvig, har sammensat en lækker og sund granola, der smager fantastisk ovenpå skyr eller chiagrød.

Af: Alice Apel Hartvig
31. jul. 2017 | Opskrift | Fit living
16 portioner | Total: 30 min

Ingredienser

300 g kerner og frø, fx græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø

150 g nødder, fx mandler, valnødder eller hasselnødder

100 g kokosmel eller kokosflager

1 tsk kanel

1 tsk groft salt

3 spsk chiafrø

3 spsk kokosolie

30 g mørk chokolade

100 g tørrede abrikoser, alternativt kan du bruge gojibær eller incabær 
eller en kombination 

Sådan laver du hjemmelavet granola

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Bland kerner og nødder, kokosmel, kanel, groft salt, chiafrø og kokosolie. Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter. Rør undervejs og hold øje med, at blandingen ikke bliver for mørk.

Tag granolaen ud af ovnen og drys med hakket mørk chokolade. Hak abrikoserne og bland dem i granolaen, når den er afkølet. Opbevares på køl.

Tip: Spises oven på skyr, chiagrød mv.